Tokmak Yedi Golle Taraftarları Coşturdu Tokmak Yedi Golle Taraftarları Coşturdu

Yalova’da rakip fileleri tam 124 kez havalandıran ve kalesinde sadece 10 gol gören Kürşat Özkan’ın öğrencileri 1. Kademe de çıktığı iki maçı da kaybetti.
2023 - 2024 sezonunda organizasyona 76 ilden 141 takımın katıldığı U18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarını Acarspor Bilecik Grup merkezinde oynadı. Sarı Lacivertliler Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında B Grubunda Bursa’dan Tütünspor ve Sakarya’dan Tekspor’la eşleşti.
İlk günü bay geçen Yalova ekibi ikinci gün ise Bursa temsilcisi Tütünspor’la karşı karşıya geldi. İstasyon Sentetik Sahasındaki maçı Sarı Lacivertli ekibimiz 2-1 kaybetti. Bu karşılaşmada Acarspor’un tek golünü, Yalova’da attığı gollerle adından sıkça söz ettiren ve birçok takımın transfer listesinde bulunan Buğra Tanrıkulu kaydetti.
Organizasyonun ikinci gününde aldığı mağlubiyetin moralsizliği ile Kürşat Özkan’ın öğrencileri üçüncü gün Sakarya Tekspor’la karşılaştı. İlk yarısı 0-0 biten bu karşılaşmayı da Yalova ekibi 4-2 kaybedip elendi.

Editör: Arda Yavuz