23-24 Mart 2024 tarihleri arasında Karaman’da gerçekleştirilen birbirinden keyifli müsabakalara sahne olan organizasyonda ilimizi temsil eden Ali Osman Aydemir’dir Türkiye Şampiyonu olarak Yalova’ya döndü.

Yalova Kuras Turkiye Sampiyon Ali Osman Aydemir (2)Şampiyonada ilimizin yanı sıra Rize, Van, Hakkari, Antalya, Edirne, Mersin, Kütahya, Düzce ve Bilecik’ten gelen kız ve erkek sporcular ter döktü. Karaman’da bulunan Kazım Karabekir Spor Salonunda iki gün süren müsabakalarda sporcular sekiz erkek ve sekiz bayan olmak üzere toplam 16 sıklette mücadele verdiler. 

Yalova Kuras Turkiye Sampiyon Ali Osman Aydemir (3)60 kiloda mücadele eden ve daha önce birçok başarıya imza atan Yalovalı sporcu Ali Osman Aydemir, Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Sporcumuz madalyasını Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz’in elinden aldı.

Üniversitenin Dev Adamları Eskişehir’den Galibiyetle Döndü Üniversitenin Dev Adamları Eskişehir’den Galibiyetle Döndü

Müsabakalarda ilk dört dereceyi alan sporculara madalyalarını ayrıca Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Genel Sekreteri Sezayi Sürücü ile Kuraş Koordinatörü Muammer Maden birlikte takdim etti.

Editör: Arda Yavuz