Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak

3. Grubun dördüncü haftasında Sarı Yeşilli ekibimiz Arifiye Kalaycıspor’a konuk olacak. 5 Kasım Pazar günü Arifiye Kalaycı Sentetik Çim Saha’da oynanacak karşılaşma saatler 14:00’ı gösterdiğinde start alacak. Çıkış arayan iki takımın mücadelesinde İstanbul bölgesinden Atakan Kozik düdük çalacak. Deneyimli hakemin yardımcılıklarını ise Kırklareli bölgesinden Bilal Dur ve Tekirdağ’dan Abdullah Bahadır üstlenecek. Dördüncü hakem olarak Kerem Kurum görev yapacak.

2023-2024 sezonuna evinde oynadığı ve 1-0 kaybettiği Burhaniye Belediyespor mağlubiyeti ile başlayan Sarı Yeşilli ekibimiz ikinci hafta Bursa’da Mustafakemalpaşa Belediyespor’u 1-0 yenmişti. Geçen hafta ise evinde Yeni Çanspor’la karşılaşan Abdurrahman Güneş’in öğrencileri son dakika golüyle rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Temsilcimiz dördüncü hafta öncesinde 4 puanla beşinci sırada bulunuyor.

Arifiye Kalaycıspor ise Bursa’da Doğugücü Futbol Kulübü’yle oynadığı maçtan 1-1’lik eşitlikle ayrılırken, ikinci hafta evinde Bigaspor engelini 1-0’lık skorla aşmıştı. Arifiye takımı geçen hafta çıktığı Sakarya derbisinde Karasuspor’u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi olmuştu. Temsilcimizi ağırlayacak olan Arifiye Kalaycıspor ise 7 puan ve averajla dördüncü basamakta yer alıyor.

yalova-altınova-sakarya-kalaycıspor-futbol-mac (1)

Editör: Arda Yavuz