13. Hafta kapsamında Sarı Yeşilli ekibimiz küme düşme hattındaki Görükle İpekspor’a konuk olacak. İki takım tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek. 7 Ocak Pazar günü 14:00’da başlayacak müsabakaya Görükle Sahası ev sahipliği yapacak. Karşılaşmada Manisa’dan Ali Tunçer düdük çalacak. Tunçer’in yardımcılıklarını aynı bölgeden Mehmet Cihan Bakkal ve Abdullah Kayıkçı üstlenecek. Kritik 90 dakika öncesinde temsilcimiz 12 puanla grupta 10. Sırada bulunuyor. Sadece 7 puan toplayabilen Görükle İpekspor ise 13. Sırada yer alıyor.

Son hazırlıklarını Abdurrahman Güneş yönetiminde gerçekleştiren Altınova Belediyespor ardından kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Yalova ekibinde yurtdışında olan Mustafa Topuz’un yanı sıra sakatlıkları bulunan Mustafa Aydoğdu Aydoğan oynamayacak. Kaleci İlyas Tüfekçi’nin durumu maç saatin belli olacak. Bu sezon iç saha fobisini çözemeyen Sarı Yeşilli ekibimiz deplasmanda aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor. 5 maçta konuk olan Altınova bunların 3’ünü kazanırken, 2’sini kaybetti. Görükle İpekspor ise evinde oynadığı 5 karşılaşmada 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet alabildi.

Üniversitenin Dev Adamları Eskişehir’den Galibiyetle Döndü Üniversitenin Dev Adamları Eskişehir’den Galibiyetle Döndü

“Devreye moralli girmek istiyoruz”

Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş,” Son çalışmalarımızı tamamladık. İlk yarıya galibiyetle girmek en büyük amacımız. Zor bir maçın bizi beklediğini biliyoruz. Bu sezon deplasman maçlarımızda iyi işler çıkarttık. Yine aynısını başaracağımızdan şüphem yok. Evimize 3 puanla dönüp, kısa bir mola verdikten sonra ikinci yarıya odaklanacağız” dedi.

yalova-altinova-bursa-gorukle-mator-lig-mac-deplasman (1)

Editör: Arda Yavuz