23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. Yıldönümü, Yalova’da Cumhuriyet Meydanı ve tüm okullarda düzenlenen tören ile etkinliklerle coşkuyla kutlandı. İl genelindeki okullarda olduğu gibi Yalova İlköğretim Okulunda da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu bir şekilde idrak edildi. Tören yapıldı ve çeşitli etkinliklerle çocuklar, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği bu bayramı eğlenerek kutladı. Yalova İlköğretim Okulu 1-B Sınıfı öğrencisi Ozan Tanrıkul’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına özel olarak giydiği asker kıyafetiyle adeta büyüledi. Öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla fotoğraf çektiren genç öğrenci Ozan, Milli mücadele yıllarında giyilen asker kostümüyle törene ve etkinliklere katılarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına renk kattı.

Yalova Üniversitesi, Öğrenci ve Mezunları Kariyer Fuarında Buluşturacak Yalova Üniversitesi, Öğrenci ve Mezunları Kariyer Fuarında Buluşturacak

Yalova 23 Nisan Ilkogretim Okul Cocuk Bayram Kutlama Kostum Kiyafet (3)Yalova 23 Nisan Ilkogretim Okul Cocuk Bayram Kutlama Kostum Kiyafet (2)Yalova 23 Nisan Ilkogretim Okul Cocuk Bayram Kutlama Kostum Kiyafet (1)

Editör: Arda Yavuz