Bu haftanın ardından puanını 61’e yükselten lider Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü şampiyonluğunu ilan ederek TFF 3. Ligi’ne yükselme başarısı gösterdi. Temsilcilerimizden Yeşilovaspor çıkışını sürdürerek haftayı 3 puanla, Altınova ise puansız kapattı.

24. hafta kapsamında Yalova Atatürk Stadyumunda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Yeşilovaspor rakibini Hakan Öztürk, Doğan Atiz ve Oğuz Saltabaş’ın golleriyle 3-1 devirdi. Konuk ekibin tek sayısına Birkan Aydın imza attı.

Sakarya’da Karasuspor’a konuk olan Altınova Belediyespor rakibinin Yunus Özkan, Ozan Demiralay ve Ömer Taşkın’ın gollerine mani olamayınca sahadan 3-1’lik yenilgiyle ayrıldı. Temsilcimizin tek sayısı Muhammed Uğur Kalço’dan geldi.

Lider Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü evinde Yeni Çan’la kozlarını paylaşırken maçı Mustafa Aköz, Ali Şentürk ve Sinan Yıldırım’ın golleriyle kazanıp bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Sakarya derbisinde Hendekspor ile Arifiye Kalaycıspor Vural Akkurt ile Özgür Çelik’in karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı.

Emine Irmak, Balkan Dağ Bisikleti Şampiyonası’nda Bronzla Parladı Emine Irmak, Balkan Dağ Bisikleti Şampiyonası’nda Bronzla Parladı

Bursa’da oynanan müsabakada Doğugücü Futbol Kulübü ile Burhaniye Belediyespor’da Semih Berk Çakır ile Berk Karınlı’nın gelen golleri sonrasında sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Çanakkale’de Bigaspor’a konuk olan Görükle İpekspor rakibini Ufuk Uçar’ın golüyle devirip haftalar sonra 3 puanla tanıştı.

Eti Maden Etispor saha ve seyircisi önünde Mustafakemalpaşaspor Belediye takımını Taha Arslan(2) ve Muhammet Yeşilyurt(2) golleriyle 4-2 devirdi. Bursa ekibinin gollerine Ferhat Kankılıç ve Semih Ergül imza attı. Grupta 25. Hafta maçları 5 Mayıs Pazar günü oynanacak ve tüm maçlar 15:00’da başlayacak.

Editör: Arda Yavuz