Yeşilovaspor Haberleri

yeşilovaspor haberleri ve güncel yeşilovaspor gelişmeleri, yeşilovaspor ile ilgili tüm video, yeşilovaspor fotoğrafları ve yeşilovaspor haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SPOR

Yeni sezonda ilimizi Yeşilovaspor’un temsil edeceği Türkiye Kupası’na yeni format geldi.

SPOR

Önümüzdeki yıl Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’ndeki ikinci yılını geçirecek Yeşilovaspor, teknik direktörünü belirledi.

SPOR

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’ndeki temsilcimiz Yeşilovaspor, radikal bir karar alarak isim değişikliğine gidiyor.

SPOR

Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’ndeki temsilcimiz Yeşilovaspor’un başkanı Yalçın Oruç, Yeşilovaspor’un 2024-2025 sezonuna dair hedefleri hakkında çarpıcı açıklamalar bulundu.

SPOR

Yalova’yı Yeşilovaspor ve Altınova Belediyespor’un temsil ettiği Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde 2023-2024 sezonu sona erdi. Şampiyonluk parolasıyla çıktığı bu sezonda 26...

SPOR

Yeşilovaspor’un Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Oruç, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

SPOR

Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü:4 Yeşilovaspor:2 Bölgesel Amatör Ligi(BAL) 3. Grubun son haftasında ikincilik iddiası için sahaya çıkan Yeşilovaspor umduğunu bulamadı.

SPOR

2023-2024 sezonunda tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde mücadele eden Yeşilovaspor, sezonu Bursa’da tamamlayacak.

SPOR

Bölgesel Amatör Ligi(BAL) 3. Grupta mücadele eden ve ikinci sırada yer alan Yeşilovaspor için umut doğdu.

SPOR

Yeşilovaspor ve Altınova Belediyespor’un mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'in 25. Haftasında adeta gol yağmuru yaşandı. Oynanan 7 karşılaşmada futbolseverler toplam...

SPOR

Yeşilovaspor:2 Hendekspor:2 Bölgesel Amatör Lig 3. Grubu’ndaki temsilcimiz Yeşilovaspor, çok sayıda gol pozisyonuna girmesine rağmen direkleri geçemeyerek sahadan beraberlikle ayrıldı.

SPOR

Bölgesel Amatör Ligi(BAL) 3. Gruptaki başarılı temsilcimiz Yeşilovaspor 2023-2024 sezonundaki son iç saha maçında taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor.