Bölgesel amatör lig Haberleri

bölgesel amatör lig haberleri ve güncel bölgesel amatör lig gelişmeleri, bölgesel amatör lig ile ilgili tüm video, bölgesel amatör lig fotoğrafları ve bölgesel amatör lig haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SPOR

Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yalovaspor, genç futbolculara yatırımını sürdürüyor.

SPOR

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele verecek Yalovaspor, iç transferde hücum oyuncusu Mertcan Dursun ile anlaşma sağladı.

SPOR

Yalovalı Yalovalı başarılı defans oyuncusu Fırat Güneş, Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk yaşadığı Çorluspor 1947’de devam etme kararını verdi.

SPOR

Kurulduğu günden bugüne yükselme ve küme düşme statüleriyle futbol dünyasını allak bullak eden Bölgesel Amatör Ligi’nde yeni sezon yeni statüyle...

SPOR

2023-2024 sezonunun tamamlanmasıyla birlikte küme düşen Altınova Belediyespor’da şok bir ayrılık yaşandı.

SPOR

Yeşilovaspor ve Altınova Belediyespor’un mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'in 25. Haftasında adeta gol yağmuru yaşandı. Oynanan 7 karşılaşmada futbolseverler toplam...

SPOR

Yeşilovaspor:2 Hendekspor:2 Bölgesel Amatör Lig 3. Grubu’ndaki temsilcimiz Yeşilovaspor, çok sayıda gol pozisyonuna girmesine rağmen direkleri geçemeyerek sahadan beraberlikle ayrıldı.

SPOR

2023-2024 sezonunda istediği sonuçları bir türlü el edemeyen ve küme düşme potasına demir atan Altınova Belediyespor son deplasmanına çıkıyor.

SPOR

Yeşilovaspor ve Altınova Belediyespor’un ilimizi temsil ettiği Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta 24. Hafta maçları tamamlandı.

SPOR

Yeşilovaspor:3 Balıkesir Büyükşehir Belediyespor:1 Bölgesel Amatör Lig 3. Gruptaki temsilimiz Yeşilovaspor 24. Haftada Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti.

SPOR

Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta ikincilik savaşı veren Yeşilovaspor galibiyet serisine devam etmek istiyor.

SPOR

Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta kırmızı bölgede yer alan Altınova Belediyespor’u kritik bir deplasman bekliyor. Bu sezon istediği sonuçları bir...