Aziz Yıldırım'dan Vefa Salman'a Ziyaret Aziz Yıldırım'dan Vefa Salman'a Ziyaret

Dördüncü yenilgisini alan Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü 61 puanla liderliğini sürdürdü. 53 puanlı Yeşilovaspor ikinci, 51 puanlı Burhaniye Belediyespor ise üçüncü sırada yer aldı. 19 puanlı temsilcimiz Altınova Belediyespor ile 17 puanı bulunan Görükle İpekspor son hafta öncesinde sezonu kırmızı bölgede bitirmeyi garantilediler.
25. haftada Hendekspor’u ağırlayan Yeşilovaspor rakibiyle Oğuz Saltabaş ve Ümit Koz’un karşılıklı golleriyle 2-2 berabere kaldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan Altınova Belediyespor, Kemalata Döner’in golüne mani olamayarak sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı.
Şampiyon Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’nü ağırlayan Arifiye Kalaycıspor rakibini Emre Kükürt, Hami Soytürk, Furat Koç(2), Görkem Şimşek ve Özgür Çelik’in golleriyle 6-3 mağlup etti. Bursa ekibinin sayıları Sinan Yıldırım kaydetti.
Bursa’da Görükle İpekspor’a konuk olan Karasuspor evine Ömer Taşkın(4), Emre Sofuoğlu, Yasin Candan’la bulduğu gollerle 4-1 galip döndü. Ev sahibinin tek sayısı Ege Mutlu’dan geldi. Çanakkale’de oynanan maçta Yeni Çan ile Eti Maden Etispor Yaser Yüce ve Muhammet Yeşilyurt’un golleriyle 1-1 berabere kaldı.
Bursa derbisinde Mustafakemalpaşaspor Belediye evinde Doğugücü Futbol Kulübü’nü Gökhan Özçelik(2), Hüseyin Orhan’ın golleriyle 3-1 devirdi. Konuk ekibin tek golüne Mehmet Sayan kendi kalesine atarak kaydetti. İkincilik mücadelesi veren Burhaniye Belediyespor evinde Bigaspor’u Alihan Şentürk, Mustafa Kaya(2), Kadir Kaya(3) ve Altan Güler’in golleriyle 7-2 devirdi. Çanakkale ekibinin sayıları Furkan Cinkaya ve Muhammet Özer’den geldi.  Grupta son hafta müsabakalarının tamamı 12 Mayıs Pazar günü oynanacak ve tüm maçlar 15:00’da başlayacak.

Editör: Arda Yavuz