Lider Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’nün aldığı galibiyetle Sefa Demir’in başa geçtiği Yeşil Beyazlı ekibimiz zirveye bir adım daha yaklaştı. Abdurrahman Güneş’in Sarı Yeşilli ekibimiz için ise tehlike çanları ilk yarının sonlarına doğru çalmaya başladı.

Abdurrahman Güneş’in Altınova Serüveni Sona Erdi Abdurrahman Güneş’in Altınova Serüveni Sona Erdi

11. Haftada Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan Yeşilovaspor rakibini Ramazan Aydın, Ebubekir Yardım ve Umut Kıral’ın golleriyle 3-0 mağlup etti. Saha ve seyircisi önünde Karasuspor’u ağırlayan Altınova Belediyespor ise son bölümlerde Hamza Tekin’in golüne mani olamayınca rakibine 1-0 boyun eğdi.

Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Bigaspor’u ağırlayan Görükle İpekspor maçı Ali Kılıç’ın uzatma dakikalarındaki golüyle 1-0 kazandı. Burhaniye Belediyespor ile Özcan Sert’in çalıştırdığı Doğugücü Futbol Kulübü 0-0 berabere kaldı. Yeni Çanspor evinde lider Nilüfer Belediye Futbol Kulübü’nü Emirhan Kuşgöz ve Yusuf Sunbat’ın golleriyle 2-1 yenerek rakibine ilk yenilgisini tattırdı. Bursa ekibinin tek golünü penaltıdan Sinan Yıldırım kaydetti. Mustafakemalpaşaspor Belediye deplasmanına çıkan Eti Maden Eti Spor Kulübü  mücadeleyi Taha Arslan ve Berke Tuplar’ın golleriyle 2-0 kazandı.

Sakarya derbisinde Arifiye Kalaycıspor’un konuğu olan Hendekspor Vural Akkurt, Yunus Emre Alagöz ve Bulut Kaya’nın ayağından bulduğu gollerle rakibini 3-1 devirdi. Ev sahibi ekibin tek sayısına Özgür Çelik imzasını attı.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grubun  12. Hafta maçlarının tamamı 30 Aralık Cumartesi günü oynanacak ve karşılaşmalar 14:00’da başlayacak.

yalova-yesilova-altinova-belediye-futbol-amator-kume (5)yalova-yesilova-altinova-belediye-futbol-amator-kume (3)yalova-yesilova-altinova-belediye-futbol-amator-kume (4)yalova-yesilova-altinova-belediye-futbol-amator-kume (2)yalova-yesilova-altinova-belediye-futbol-amator-kume (1)

Editör: Arda Yavuz