2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta Yeşilovaspor ve Altınova Belediyespor’un rakibi olan Burhaniye Belediyespor ve Bigaspor ile Yalovalı futbolcu Alperen Topçular’ın formasını giydiği Gölcükspor Ziraat Türkiye Kupası’na 3. Turla birlikte veda etti.

BAL’ın üçüncü haftasında Yeşilovaspor’a 4-2 mağlup olan Bigaspor Ankara’da Etimesgut Belediyespor’a konuk oldu. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanan mücadeleyi Çanakkale ekibi 78. Dakikada Yakup Alkan’ın golüne mani olamayınca 1-0 kaybetti ve kupaya üçüncü turda veda etti.

Ön eleme turunda Yunus Emre Belediyespor, 1. Turda Balıkesirspor, 2. turda Denizlispor’u eleyerek büyük sükse yapan Burhaniye Belediyespor 3. Turda Ankara Keçiörengücü’ne konuk oldu. Aktepe Stadyumunda oynanan mücadeleyi başkent ekibi Moustapha Camara, Bilal Budak, Malaly Dembele ve Halil Yekta Kondu’nun kendi kalesine attığı golle 4-2 kazandı. Burhaniye’nin gollerine ise Emirhan Recep imzasını attı.

Yalovalı yıldız Alperen Topçular’ın formasını giydiği Gölcükspor ise ön eleme turunda Gebzespor’u elerken, 1. Turda Bartınspor’u, 2. Turda ise Bursaspor’u kupa dışına itmişti. 3. Turda ise Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor’a konuk olan Kocaeli temsilcisi Bolluca Stadyumunda oynanan mücadeleyi 2-1 kaybederek elendi. Alperen bu maçta forma giymezken İstanbul ekibinin gollerine Umut Aydın ve Sirac Susancak imzasını attı. Gölcük’ün tek sayısı Emre Okur’dan geldi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekimi, 7 Kasım Salı günü saat 14.00'te kulüp yetkililerinin katılımı ile Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Kura çekimi A Spor'dan canlı olarak yayınlanacaktır. Bu turda kupa müsabakalarına, 3. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayacak 34 takım ile Trendyol Süper Lig'den 6 takım, Trendyol 1. Lig'den 7 takım ve TFF 2. Lig'den 9 takım olmak üzere toplam 56 takım katılacaktır.

Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır

yalova-yesilova-altinova-ziraat-turkiye-kupa (3)

Editör: Arda Yavuz