Çanakkale Geçilmez’ isimli fotoğraf sergisinde kronolojik olarak Çanakkale Zaferi anlatıldı. Serginin tamamı gezildikten sonra günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yapan Başkan Tutuk; “ Bugün; Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümünü kutlamanın ve kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin onurunu yaşamaktayız.

Yalova Canakkale Zafer Anma Kent Muze Sergi Belediye Baskan Vali Vekil (1)Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere; bu mücadeleye iştirak eden Türk ordusunun kahraman mensuplarını, onu her şeyiyle destekleyen aziz Türk ulusunu ve vatanı uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez dada rahmet ve şükranla anıyor, ruhlarınız şad olsun diyorum” dedi.

Çiftlikköy, Tarık Mengüç’le Eğlenceye Doydu Çiftlikköy, Tarık Mengüç’le Eğlenceye Doydu

Sergi 20 Mart’a kadar gezilebilecektir.

Yalova Canakkale Zafer Anma Kent Muze Sergi Belediye Baskan Vali Vekil (4)Yalova Canakkale Zafer Anma Kent Muze Sergi Belediye Baskan Vali Vekil (3)

Editör: Arda Yavuz