Başkan Canbay Muhtarlarla Bir Araya Geldi Başkan Canbay Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Subaşı’nda yaşayan ailelerinin evlerine konuk olan vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Canbay, çocuklarla kucaklaştı. Rutin hane ziyaretleri gerçekleştiren Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, ev halkının fikir ve önerilerini dinledi. Vatandaşların taleplerine çözüm üretmeye çalışan Başkan Canbay, çocuklarla yakından ilgilenip oyuncak hediye etti. Subaşı’nda çalışmalarını sürdürürken, vatandaşların fikir ve önerilerin kendilerine yol gösterici olduğunun altını çizen Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay vatandaşlar tarafından gelen güzel mesajların da hizmet noktasında ayrı bir motivasyon sağladığını vurguladı.

Başkan Canbay, “Sahadaki hizmetlerimize devam ederken, bazı günlerde de vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyoruz. Ve Güleryüzlü vatandaşlarımızla sohbetimizi gerçekleştirirken tabi ki beldemizle ilgili talep ve önerilerini de dinleyip notumuzu alıyoruz. Fikir ve önerilerini dinlemeye çok önem veriyoruz. Komşularımızdan aldığımız güzel dualar ve başarı dilekleri bizi onurlandırıyorlar, çalışmalarımız için bize manevi güç katıyorlar. Bizi en güzel şekilde ağırlayan değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Başkan Canbay, ev ziyaretlerinin süreceğini belirterek her zaman vatandaşla iç içe olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

yalova-subasi-belediye-baskan-ev-ziyaret (7)yalova-subasi-belediye-baskan-ev-ziyaret (5)yalova-subasi-belediye-baskan-ev-ziyaret (6)

Editör: Arda Yavuz