31 Mart Pazar günü yapılacağı açıklanan Mahalli Genel Seçimlere az bir zaman kalmışken siyasal partiler ve adayları çalışmalarına son sürat devam ediyor. Partiler adaylarının daha koordineli çalışmaları için Seçim İrtibat Merkezleri açıyor. Bu partilerden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi Yalova’daki seçim bölgelerinin büyük bir bölümünde bu ofislerin açılışını gerçekleştirmişti. CHP son olarak Taşköprü Belediye Başkan Adayı Ümit Korkmaz ve Kadıköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tavşan’ın çalışmalarını gerçekleştirecekleri irtibat ofislerinin açılışlarını gerçekleştirdi.
Yalova Kadikoy Taskopru Secim Irtibat Ofis Acilis Chp Belediye Baskan Aday Secim (5)Kazanmak İçin Söz Verdiler
Taşköprü’deki açılış için CHP Yalova İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İl Başkanımız İ. Erdem Doğancı, Milletvekilimiz Tahsin Becan, Çiftlikköy İlçe Başkanımız Savaş Kaşıkçı, Kadın Kolları Başkanımız Meryem Ataç ve yöneticilerimiz ile birlikte Çiftlikköy'e bağlı Taşköprü beldemizde Belediye Başkan Adayımız Ümit Korkmaz'ın düzenlediği 'Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı'na katılım sağladık. Taşköprü'de hasret bitecek, sosyal demokratik belediyecilik geri gelecek. Taşköprü İçin Ümit Var!” ifadeleri kullanılırken, Kadıköy’deki açılış için, “İl Başkanımız İ. Erdem Doğancı, Milletvekilimiz Tahsin Becan, Çiftlikköy İlçe Başkanımız Savaş Kaşıkçı, Yalova Belediye Başkan Adayımız Mehmet Gürel, Termal Belediye Başkan Adayımız Sabriye Sultan Yalçın, meclis üyesi adaylarımız ve yöneticilerimiz ile birlikte Kadıköy beldemizde Belediye Başkan Adayımız Yılmaz Tavşan'ın Seçim İletişim Merkezi açılışına katılım sağladık. Kadıköy'de gördüğümüz kalabalık bize gösterdi ki Kadıköy halkı Yılmaz Tavşan Başkan ile birlikte 'Birleşen, Değişen, Gelişen Kadıköy' demeye hazır. Kadıköy'e Sözümüz Var, Kadıköy'de Kazanacağız!” ifadelerine yer verildi.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

CHP’den Fazlaca’ya Ziyaret CHP’den Fazlaca’ya Ziyaret

Yalova Kadikoy Taskopru Secim Irtibat Ofis Acilis Chp Belediye Baskan Aday Secim (6)Yalova Kadikoy Taskopru Secim Irtibat Ofis Acilis Chp Belediye Baskan Aday Secim (4)Yalova Kadikoy Taskopru Secim Irtibat Ofis Acilis Chp Belediye Baskan Aday Secim (1)Yalova Kadikoy Taskopru Secim Irtibat Ofis Acilis Chp Belediye Baskan Aday Secim (2)

Editör: Arda Yavuz