Uzun yıllardır Teşvikiye’de Belediye Başkanı adayı çıkarmayan Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlan yerel seçimleri için Akın Büyükturan ismini aday göstermişti. Belediye Başkanı Büyükturan ve ekibinin seçim çalışmalarını yürütebilmeleri adına CHP, Teşvikiye’de yeni bir parti binası açtı. Açılış törenine CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları adayları, İl ve İlçe yönetiminden partililer katıldı.

“Teşvikiye’de Kazanacağız, Yalova’da Kazanacağız”

Konuya ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanlığı’nın resmi Facebook hesabından yapılan paylaşımda, “Yeşilin ve mavinin buluştuğu Teşvikiye’mizde 31 Mart yerel seçimlerinin startını verdik. İl Başkanımız İ. Erdem Doğancı, Milletvekilimiz Tahsin Becan, ilçe başkanlarımız, belediye başkan adaylarımız, il ve ilçe yöneticilerimizle birlikte belde binamızın açılışını gerçekleştirdik. Teşvikiye’mize genç bir soluk getirecek Belediye Başkan Adayımız Akın Büyükturan ve çalışma arkadaşlarıyla başarıya ulaşacağız. Teşvikiye’de kazanacağız, Yalova’da kazanacağız” ifadelerine yer verildi.

Vekil Becan, Belediye Başkanlarını Kutladı Vekil Becan, Belediye Başkanlarını Kutladı

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-cinarcik-tesviye-belde-chp-il-ilce-baskan-vekil-parti-acilis-toren (5)yalova-cinarcik-tesviye-belde-chp-il-ilce-baskan-vekil-parti-acilis-toren (4)yalova-cinarcik-tesviye-belde-chp-il-ilce-baskan-vekil-parti-acilis-toren (3)yalova-cinarcik-tesviye-belde-chp-il-ilce-baskan-vekil-parti-acilis-toren (1)

Editör: Arda Yavuz