31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından seçimleri kazanan Belediye Başkanlarına ziyaretler gerçekleşmeye tüm hızıyla devam ediyor. Bu tebrik ziyaretlerini gerçekleştiren isimlerden biri de Yalova Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Tahsin Becan oldu. Vekil Becan geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden 3 isme ve Demokrat Parti’den 1 kişi olmak üzere 4 Belediye Başkanı’na hayırlı olsun ziyareti düzenledi.

“Başkanlara inancımız tam”

Vekil Becan ziyaretlerine ilişkin “Bugün Altınova Belediye Başkanımız Yasemin Fazlaca’yı Kaytazdere Belediye Başkanımız Doğan Çitil’i ve Subaşı Belediye Başkanımız Turan Canbay’ı ziyaret ettik, yeni görevlerinde başarılar diledik. Yalova’mız için hayırlı uğurlu olsun. Başkanlarımıza olan inancımız tam. Birlikte Yalova’mızı çok daha güzel günlere taşıyacağız” ifadelerini kullanırken son ziyareti için “31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde tekrardan göreve seçilen Demokrat Parti Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Yeni döneminde başarılar diliyorum” dedi.

Becan Göbeklitepe’de Becan Göbeklitepe’de

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Altinova Subasi Kaytazdere Taskopru Belediye Baskan Vekil Chp Dp Ziyaret (3)Yalova Altinova Subasi Kaytazdere Taskopru Belediye Baskan Vekil Chp Dp Ziyaret (2)Yalova Altinova Subasi Kaytazdere Taskopru Belediye Baskan Vekil Chp Dp Ziyaret (1)

Editör: Arda Yavuz