23 Nisan Çocuk Şenliği’nde Mokamp alanında illüzyon, palyaço, maskot ve kukla gösterilerinin yanı sıra robot kostümlerle yapılan sahne etkinlikleri, çocuklara eğlenceli anlar yaşattı. Etkinliğe katılan tüm çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı yapılırken, minikler şişme oyun parkurlarında da kuyruklar oluşturdu.

Etkinliğe katılan Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, çocukların fotoğraf isteklerini kırmayarak her birinin bayramını kutladı. Başkan yele, “ilk resmi bayramımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na denk gelmesi bizi ayrıca mutlu etti. Biz her zaman 7’den 77’ye tüm vatandaşlarımızın yüzünün gülmesi için çalışmalar yapacağımızı söylemiştik. Çocuklarımızı bu anlamlı günde mutlu görmek, onların eğlencesine vesile olmak oldukça önemli. Çiftlikköylü çocuklarımızın geleceği ve yüzünün gülmesi için çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz” diye konuştu.

Başkan Yele, Kapalı Pazaryeri Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu Başkan Yele, Kapalı Pazaryeri Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan 23 Nisan Cocuk Bayram Etkinlik (4)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan 23 Nisan Cocuk Bayram Etkinlik (5)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan 23 Nisan Cocuk Bayram Etkinlik (3)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan 23 Nisan Cocuk Bayram Etkinlik (1)

Editör: Arda Yavuz