21 Haziran 2023 tarihinde başlayan müsabakalar 31 Ağustos 2023 tarihinde tamamlanmış ve 24 takım grup birincisi olarak Türkiye Finallerinde ter döktü. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Resmi Huzurevleri Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi’nde ilimizi Çınarcık Huzurevi temsil etti.  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Arif Laçin, Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Bocce Takımını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

“Çalışma ve azimlerinden dolayı sakinlerimizi kutluyorum”

Bocce sporu huzurevi sakinlerimizi hem fiziksel olarak hem de zihinsel olarak dinç tutuyor diyen Müdür Laçin, "Bocce Sporu yaşlılar için en uygun spor dallarından biri; sakatlanma ve yaralanma riski olmayan, denge koordinasyon sistemini destekleyen aynı zamanda kuvvetlenmeyi sağlayan bu etkinlik sayesinde hem günlük spor yapılıyor hem de sağlıklı yaşlanma sağlanıyor. Bocce sporu huzurevi sakinlerimizi hem fiziksel olarak hem de zihinsel olarak dinç tutuyor. Farklı kuruluşlardan takım arkadaşları ile tanışarak sosyalleşen huzurevi sakinlerimiz tatlı rekabet ortamında takım ruhunu pekiştiriyor. Bu sene Yalova ilimizi 6.Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi Final müsabakalarında Çınarcık Huzurevi Bocce Takımı başarılı bir şekilde temsil etmiştir. Çalışma ve azimlerinden dolayı onları kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Zorlu Mücadelenin Kazananı Tokmakspor Oldu Zorlu Mücadelenin Kazananı Tokmakspor Oldu

yalova-cınarcık-bocce-huzurevi-antalya-spor (3)yalova-cınarcık-bocce-huzurevi-antalya-spor (4)yalova-cınarcık-bocce-huzurevi-antalya-spor (2)yalova-cınarcık-bocce-huzurevi-antalya-spor (1)

Editör: Arda Yavuz