Cemiyette Geziyoruz ailesi olarak Yalova Bir Buçuk Saatlik mesafede olan Maşukiyeye yolumuz düşmüştü. Maşukiye’ye gitmişken Ayrı Gezegen Cam Terası da sizler için değerlendirdik.
Siz siz olun bayramda pekte bu tarz yerleri tercih etmeyin, oldukça kalabalık, bayram dışı, günlük aktivite olarak gidilebilecek bir yer. Mekanın manzarası karşısında büyülenip uzun saatler geçirmek isteyebilirsiniz. Cemiyette Geziyoruz ailesi olarak fazla kalabalık olmayan zamanlarda gitmeyi planlarımız dahiline ekledik, manzaranın tadını doyasıya çıkarabilmek için. Maşukiye tam bir yeşil denizi. Yeşilin her rengini görebilirsiniz, bunun yanı sıra bir sürü etkinlikte mevcut. Bu etkinlikler sabah 9’dan akşam 19’a kadar belli ücretler karşılığında gerçekleştirebilirsiniz.  Bu etkinlikleri gerçekleştirirken, soluklanabileceğiniz kafelerde var. Cam Terasa giriş ücretli. Giriş ücreti kişi başı 50 TL. 
Arkadaş Grubu ile gidip şu tarz var olan aktiviteleri gerçekleştirebilirsiniz.
Zipline
Macera parkı
Çocuk oyun parkı
Atış poligonu
Atv-Utv safari
Bilgi ve rezervasyon numarası ise: 0537 526 61 99

Cemiyette Geziyoruz “Marteniçka” Cemiyette Geziyoruz “Marteniçka”

Programcı Notu : Siz siz olun bu tarz yerlere erkenden gidin, yoksa bizim gibi sıra beklemekten usanıp yapacağınız aktivitelerden vazgeçebilirsiniz. Ya da en azından bayram günleri daha farklı alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Bayram da o kadar yoğundu ki program için anons çekmeye bile fırsat bulamadık 

Programcı: Duygu Saral
Ayri Gezegen Cam Teras Drone (1)

Editör: Arda Yavuz