Çınarcık’ta CHP ipi göğüsleyerek Avni Kurt dedi. 2019 Seçimlerinde koltuğunu Numan Soyer’e kaptıran Avni Kurt, resmi olmayan rakamlara göre tekrar koltuğunu geri kazandı. 2019 seçimlerinde az bir farkla koltuğunu Numan Soyer’e kaptıran Avni Kurt, 2024 yerel seçim startında resmi olmayan rakamlara göre yarışını önde tamamladı. Çoğunluk olarak Kırmızıya bürünen Yalova Haritasında Çınarcık Belediye Başkanlığı da dahil oldu.  Çınarcık’ta kıyasıya rekabetin kızıştığı, sosyal medyadan birbirlerine laf atan adayların yarışının galibi, seçim sandığının kazananı Avni Kurt oldu. 

Cinarcik Avni Kurt Dedi (7)2014 Cumhuriyet Halk Parrtisi Belediye Başkanı Olan Avni Kurt, 2019 Seçimlerinde koltuğunu az bir farkla Numan Soyer’e kaptırmıştı. 2024 Yerel Seçimlerinde Avni KURT resmi olmayan sonuçlara göre tekrar belediye başkanı seçildi. Avni Kurt, gazetemiz muhabirlerine verdiği demeçte öncelikli olarak mutluluğunu aktarırken, şu ifadelere yer verdi: “2014 bir dönem Belediye Başkanlığı yaptım, ikinci dönemde 16 oy farkla şahibeli bir şekilde seçimi sandıkta benden aldılar.  İlahi adalet tecelli etti ve Allah hakkım olanı bana tekrar nasip etti. Çınarcık kazanmıştır. Bu dakikadan itibaren, partinin rozetini çıkarttım, artık Çınarcık’ın rozetini takıyorum. Herkesin Belediye Başkanıyım. Bütün herkese eşitim, sonuçta ben Çınarcık’ın belediye başkanıyım. Yeni bir tarih yazıyoruz, yarın 1 Nisan. Bahar çok güzel başladı. Yarın hava güneşli, Çınarcık’ın bulutları artık mavi ve güneşle birlikte yaşayacak. Çınarcık hak ettiği yere gelecek. Marmara’nın İncisi tabelasının önündeyiz, ama gülen yüz Çınarcıktık biz. Burada yaşayan herkesin yüzünün gülmesini istiyoruz. Önümüzde çok uzun bir yol var, beş yıl gibi bir sürede çok hizmet vereceğiz. Hizmet kalitemizde vatandaşlarımız çok memnun olacak. Zaten yaptıklarımızı biliyorlar, bundan sonrasında yapacaklarımıza inandıkları için oy verdiler. Bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diyerek açıklamasını sonlandırırken, sekiz belediye birden alan CHP’nin Sosyal belediyeciliği Yalova’da yaşayan vatandaşların göreceğini ifadelerind eyer alırken, Avni Kurt, Çınarcık’ta onu bekleyen çoşkulu kalabalığın önüne çıkarak vatandaşları selamladı.  

Cinarcik Avni Kurt Dedi (4)CHP Çınarcık İlçe Başkanı Hasibe Birgin konu ile ilgili Yalova Gazetesi ekranlarına duygu düşüncelerini aktarırken ekip ruhuna vurgu yaparak “Halkımızla kucaklaşarak yola çıktık, biz Çınarcık’ı alacağız dedik  ve bugün tarih yazdık Çınarcıkta. Bütün Çınarcıklılara çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.  

Cinarcik Avni Kurt Dedi (6)

Cinarcik Avni Kurt Dedi (2)

Cinarcik Avni Kurt Dedi (1)

AK Parti Yalova İl Başkanlığı’ndan CHP’ye Sert Eleştiri AK Parti Yalova İl Başkanlığı’ndan CHP’ye Sert Eleştiri

Editör: Arda Yavuz