Üniversite, Çelikelliler’i Konuk Ediyor Üniversite, Çelikelliler’i Konuk Ediyor

Yüksel Turhan nezaretinde çalışmalarını sürdüren sporcular, ringe damgalarını vurarak 7 madalya kazandı. Başarılı olan sporcularını kutlayan Turhan, kulüp olarak yollarına doludizgin devam edeceklerine vurgu yaptı. 
12-14 Mart 2024 tarihleri arasında 90. Yıl Spor Salonunun ev sahipliği yaptığı Liseler Arası Boks Şampiyonası Seçmeleri nefes kesti. 150 sporcu 10 sıklette ringe çıkarak madalya aradı. Yalova Efe Boks Kulübü sporcuları rakiplerini adeta dize getirdi. 
Yalova Efe Boks Spor Kulup Liseler Arasi Secme Turkiye Madalya (1)Efe Boks Kulübü sporcularından 57 kiloda Mümin Serhadi birinci, 63 kiloda Sadık Vural birinci, 48 kiloda Ahmet Babacan birinci, 66 kiloda Sude Kurt birinci, 50 kiloda Ece Naz Topalcı birinci, 60 kiloda Hamdi Alfat ikinci, 70 kiloda Samet Sevika ikincilik sevinci yaşadı. 5’i altın ve 2’si gümüş olmak üzere toplamda 7 madalya kazanan Efe Boks Kulübü sporcuları, Liseler Arası Türkiye Boks Şampiyonası biletini kaptı.
Efe Boks Kulübü Başantrenörü Yüksel Turhan, “Kulüp olarak büyük mücadeleler verdiğimiz her organizasyonda alnımızın akıyla çıkıyoruz. Son olarak ilimizde düzenlenen Liseler Arası Boks Şampiyonası Seçmelerinde 7 sporcu ile ringe çıktı. Sporcularımızın tamamı madalya alarak büyük başarıya imza atmıştır. Yalova Efe Boks Kulübü olarak doludizgin yolumuza devam ediyoruz. İnşallah Türkiye Şampiyonası’nda da ilimize madalyalar ve şampiyonluklar kazandırmak istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Arda Yavuz