Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından faaliyet alanında bulunan illerdeki projelere sağlanan 2016 Yılı Mali Destek Programlarına başvuru tarihi 15 Nisan’da sona eriyor.  Ajans tarafından sağlanan Mali Destek Programlarına başvurular daha önce yapılan açıklama ile 15 Nisan’a kadar uzatılmıştı.
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından Yalova’nın da aralarında bulunduğu illerdeki kurum, kuruluşlara sağlanan Mali Destek Programlarına başvurular; Makine İmalat Sektörünün Geliştirilmesi Mali Destek Programı, Üretim Altyapılarının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı, Kültür ve Turizm Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı başlıkları altında yapılabilecek.
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan yapılan açıklamada Mali Destek Programı’nda başvuru sürecinin devam ettiği belirtilerek, “Doğu Marmara Kalkınma Ajansı bünyesinde başvuru süreci devam eden Mali Destek Programları’nın başvuru rehberlerinde aşağıdaki değişiklikler yapılmıştır:Başvuruların elektronik ortamda alınması için son tarih 15.04.2016 saat 23.59 olarak ve elektronik ortamda tamamlanan başvuruların elden teslimi için son tarih 22.04.2016 saat 17.30 olarak değiştirilmiştir” ifadelerine yer verildi.
Editör: TE Bilişim