Yalova Doğansoy Pasajı’nda açtığı mağazada, birbirinden ilginç tasarımlar ve konsept mumların yanı sıra farklı hediyelik mum çeşitleri Yalovalıları buluşturan Mum-ya mağazasına müşterilerin de ilgisi büyük. Kadın girişimci Yetek, eskiden beri mumlara olan ilgisinin büyük olduğunu ve Yalova’da aradığı mum çeşitlerini bulamayarak, Bursa ve İstanbul’a mum almaya gittiğini ve bu şekilde Mum-ya mağazasını Yalova’da hayata geçirmeye karar verdiğini söyledi.

Henüz Mum-ya isimli mum mağazasını açalı iki ay olan kadın girişimci Nurşin Yetek, hedeflerini de daha işin başında iken yüksek tutmuş. Kadın girişimci Nurşin Yetek’in önümüzdeki günlerde hedefi ise sadece satış değil, aynı zamanda mum imalatını da gerçekleştirmek…

Bahar ayları ve yaklaşan yaz mevsimi ile birlikte durgun giden piyasada düğün ve davetlerle birlikte hareketlenme olmasını bekleyen Yetek, önümüzdeki günlerde oteller, spa merkezleri, düğün organizasyonları ile de işini büyütmek hedefinde olduğunu ifade ediyor.

Müşterilerin çeşit çeşit tasarım ve modellerde mumları görünce şaşkınlıklarını gizleyemediklerini belirten Yetek, Mum-ya mağazasındaki mum çeşitleri ile özellikle ev hediyesindeki alışkanlıkların da değişeceğini söylüyor. Her zevke ve her keseye göre mum çeşitlerinin bulunduğu Mum-ya mağazasında 5 Lira’dan 150 Lira’ya kadar değişen geniş bir yelpazede mum alışverişi yapmak mümkün.

Editör: TE Bilişim