YTSO Başkanı Tahsin Becan, SGK Yalova İl Müdürü Mehmet Salih Aydın ve Müdür Yardımcısı Hasan Demiröz’ü makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Becan konuklarına oda çalışmaları hakkında da bilgiler aktardı. SGK Yalova İl Müdürü Mehmet Salih Aydın ise 7143 sayılı vergi ve diğer bazı alacakların yapılandırılması kanunu hakkında müdürlük olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Yapılandırma başvurularının 31 Temmuz itibarı ile sona ereceğini hatırlatan Aydın bu kapsamda YTSO’dan da üyelerine bu konuyu anlatmasını ve bu fırsatın kaçırılmaması için destek olmalarını istedi.
ytso Başkanı Tahsin Becan, “Yapılandırmanın mahiyeti hakkında bilgi sahibiyim. Daha önceki yıllara oranla bu yapılandırma çok daha kapsamlı bir şekilde tasarlandı. Bizde oda olarak üyelerimize bu konuda telkin ve tavsiyelerde bulunuyoruz. Üyelerimizden birçoğu borçlarını yapılandırma ve bu fırsatı kaçırmama yolunu seçtiler. Bu anlamda üyelerimize gereken desteği de veriyoruz” diye konuştu.
YTSO Başkanı Tahsin Becan, SGK Yalova İl Müdürü Mehmet Salih Aydın ve Müdür Yardımcısı Hasan Demiröz daha sonra bir süre daha sohbet ederek görüş alışverişinde bulundular.

 

Editör: TE Bilişim