Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2024 takviminde yer alan Uluslararası Expo Criterium Antalya yarışması sona erdi. Ülkemizi ve ilimizi genç kadınlar kategorisinde temsil eden Emine Irmak Sezer birinci olarak altın madalyaya uzandı.
Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü başarılı bisikletçisinin Antalya’da kazandığı başarıyı,” Emine Irmak Sezer, Uluslararası Expo Criterium Antalya Genç Kadınlar Yarışı'nda birincilikle tamamladı. Kalbine ve pedallarına sağlık, Emine! Sana olan inancımızı ve desteğimizi daima hissetmen dileğiyle, daha nice zaferlere” mesajıyla duyurdu. 
8-19 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Kadın Milli Takım Kampında yer alan Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Emine Irmak Sezer Uluslararası Expo Criterium Antalya organizasyonun ardından Şubat ayında gerçekleştirilecek olan Grand Prix Apollon Temple, International Apollon Temple ve İnternational Kleopatra Beach Criterium Side yarışmalarında pedal basacak.
Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için antrenörleriyle birlikte yoğun bir hazırlık sürecinden geçen Emine Irmak Sezer katılacağı yarışmalarda şimdiden gözünü madalyaya dikti. Türkiye Bisiklet Federasyonu, sporcumuzun başarılarını destekleyerek, ulusal ve uluslararası alanda Türk bisikletinin parlamasına katkıda bulunmayı hedefliyor.
 

Editör: Arda Yavuz