17 -18 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya’da yapılan “Kızılalan MTB Cup C1 /C2” yarışmalarında Yalovabisikletçi Emine Irmak Sezer birinci oldu. Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından düzenlenen Uluslararası Kızılalan MTB Cup Yarışları tamamlandı. Erkekler ve kadınlar kategorilerinde gerçekleşen müsabakalarda Türkiye dahil 7 ülkeden 400’e yakın sporcu katıldı.
Yalova Antalya Bisiklet Sporcu Yaris Basari Birincilik (2)Antalya’da ki organizasyon için Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, "Alanya dağ bisikletinde özel bir parkura sahip. Kızılalan bölgesini de özel olarak hazırladık. Buradaki sporcular olimpiyat kotası için puan toplayacak” şeklinde konuştu.
Uluslararası Kızılalan Dağ Bisikleti Yarışları C2 ve C1 kategorilerinde Alanya Kent Ormanı’nda oluşturulan 4 kilometrelik özel dağ bisikleti parkurunda 2 gün boyunca gerçekleştirildi. Yalova’nın yükselen yıldızı Emine Irmak Sezer genç kadınlar kategorisinde ter döktü. Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü çatısı altında birbirinden önemli başarılara imza atan ve Milli formayı da sırtına geçiren başarılı sporcumuz birinci olarak altın madalyayı kazandı. Bu kategoride Hatice Buse Ertekin ikinci ve Ayca Erdoğan üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara madalyalarını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı ve yetkililer verdi.

Süleyman Küçük Yeniden Başkanlığa Seçildi Süleyman Küçük Yeniden Başkanlığa Seçildi


 

Editör: Arda Yavuz