TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor

yalova-termal-belediye-baskan-sinan-acar-madalya-sampiyon-ucuncu-karate-eymen-ersal-inan (2)Termal Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencisi Eymen Ersel İnan, 2024 yılı Yalova okullar arası karate (kumute) şampiyonasında 3. olarak büyük bir başarı elde etti. Minik karateci, kazandığı madalyayı Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’a armağan etmek için belediye binasını ziyaret etti. Başkan Acar, minik sporcuyu makamında ağırladı.
Ziyarette, minik karateci mutluluğunu başkan Acar’la paylaşarak daha büyük başarılar için de söz verdi. Kendisi de uzun yıllar güreş yapmış bir sporcu olan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ise minik sporcuyu tebrik etti. Sporun her branşına destek verdiklerini bu anlamda da desteklerinin süreceğini ifade eden Acar, minik sporcunun antrenörünü de kutladı.
Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:
“Minik karatecimiz Eymen Ersel İnan’ı başarısından dolayı kutluyorum. Bize armağan ettiği madalya bizim için çok değerli. Onun gibi başarılı ve yetenekli sporcularımızın her zaman yanındayız. Hem eğitim öğretim hem de spor hayatında başarılar diliyorum. Termal Belediyesi olarak, sporun ve sporcunun her zaman destekçisiyiz.”
Ziyaret sonunda, Başkan Acar, minik sporcuya çeşitli hediyeler verdi. Minik sporcunun ailesi de Başkan Acar’a teşekkür etti.

Editör: Arda Yavuz