31 Mart 2024 Mahalli Genel Seçimleri için sayılı günlerin kalmasının ardından partiler ve adayları çalışmalarına hız kazandırdı. Adayları ve onları destekleyen partililer adaylarının daha görünür olabilmeleri için hem fiziksel çaba gerçekleştiriyor hem de zamanlarının büyük bir kısmını ayırarak fedakarlık gösteriyor.

Yalova Termal Chp Ilce Baskanlik Yerel Secim Calisma (3)Bu teşkilatlardan birisi de Cumhuriyet Halk Partisi’nin Termal İlçe Başkanlığı oldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Termal Belediye Başkan Adayı olarak Sabriye Sultan Yalçın ismini öne çıkarmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Termal İlçe Başkanlığı, Başkan Selahattin Aksoy önderliğinde seçim çalışmaları gerçekleştirirken ve ilçe teşkilatındaki partililerde adaylarının daha görünür olabilmeleri için elektrik direklerine çıkıp pankart asıyorlar.
Yalova Termal Chp Ilce Baskanlik Yerel Secim Calisma (4)Başkan Aksoy Teşekkür Etti
Cumhuriyet Halk Partisi Termal İlçe Başkanı Selahattin Aksoy seçim çalışmaları gerçekleştiren partilileri için, “Gizli kahramanlarımız iş başında. Adayımız Sabriye Sultan Yalçın’ın seçilmesi için çaba harcayan teşkilatımıza şimdiden çok teşekkür ediyorum. Tüm arkadaşlarımızın emeğine sağlık” dedi. 

CHP’den Kadıköy Çıkarması CHP’den Kadıköy Çıkarması

Yalova Termal Chp Ilce Baskanlik Yerel Secim Calisma (2)

Editör: Arda Yavuz