Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü dördüncü maçını da kazanarak puanını 12’ye çıkartırken zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Namağlup yoluna devam eden Bursa ekibini 10’ar puanla Burhaniye Belediyespor ve Yeşil Mavili ekibimiz yakından takip ediyor. Küme düşme hattını ise 1’er puanı bulunan Bigaspor ile Balıkesir Büyükşehir Belediyespor oluşturdu.

Başkan Ilgaz’dan, Sezon Analizi Başkan Ilgaz’dan, Sezon Analizi

Dördüncü hafta maçları kapsamında Yeşilovaspor Yalova Atatürk Stadyumunda ağırladığı Karasuspor’la Hakan Öztürk ve Emre Çetinkaya’nın karşılıklı gelen golleriyle 1-1 berabere kaldı. Sakarya’da Arifiye Kalaycılarspor’a konuk olan Altınova Belediyespor rakibini Muhammet Alperen Tosun’un golüyle 1-0 devirdi.

Bursa derbisinde Doğugücü Futbol Kulübü’nü konuk eden Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü rakibini Sinan Yıldırım(2) ve Emre Pehlivan’ın golleriyle 3-0 mağlup etti. Küme düşme hattında yer alan Bigaspor’u ağırlayan Hendekspor maçı Mehmet Mert Özkaptan, Ümit Koz, Okan Demir ve Volkan Can’ın kendi kalesine attığı golle 4-1 kazandı. Çanakkale ekibinin tek sayısı Arif Arslan’dan geldi.

Balıkesir derbisinde ise Eti Maden Eti Spor rakibi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u Taha Arslan’ın golleriyle 2-0 yendi.

Çıkış arayan Yeni Çanspor sahasında Görükle İpekspor engelini Eren Akkaya ve Cenk Blom’un golleriyle aştı. Haftanın en gollü maçında Mustafakemalpaşa Belediyespor’a konuk olan Burhaniye Belediyespor maçı Oğuzhan Demirer, Berkay Kalakçı ve Emirhan Recep’in golleriyle 3-2 kazandı. Ev sahibinin golleri Mustafa Sevim’den geldi. Bölgesel Amatör Ligi 3. Grubun beşinci hafta maçları 12 Kasım Pazar günü oynanacak ve tüm maçlar 14:00’da başlayacak.

yalova-yesilova-altinova-bolge-amator-lig (4)yalova-yesilova-altinova-bolge-amator-lig (2)yalova-yesilova-altinova-bolge-amator-lig (3)

Editör: Arda Yavuz