Yalova Belediyesi ile Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği (KAFTA-DER)’in düzenlediği  “Güçlü Kadın Hikayelerilansmanı Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi. Saat 19.00’de düzenlenen lansmanda 9 kadının tüm zorluklara rağmen verdikleri yaşam mücadelesi anlatıldı. Geceye; Vali Yardımcısı Aziz Mercan, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, kurum müdürleri, siyasi partilerin il başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Katılımcılar geceye, “Güçlü Kadın Hikayeleri” tanıtım videosunu izleyerek başladı.

Yalova Emek ve Demokrasi Güçleri 1 Mayıs’ta Sokağa Çıkacak Yalova Emek ve Demokrasi Güçleri 1 Mayıs’ta Sokağa Çıkacak

Ardından sahneye Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği’nin (KAFTA-DER) Başkanı Nurten Anıl çıktı. Başkan Anıl konuşmasında, “Projeye 8 Eylül’de başladık, neredeyse 1 yıl olacak. Bu proje fikri ben ve  Ülker Ferman’ının katkılarıyla ortaya çıktı. Projenin hayata geçmesini sağlayan Kubilay Özer’e, proje destekçilerimiz olan  İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel’e ve Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar’a çok teşekkür ediyorum. Projemizde 9 tane kadınımızın bulundukları sektörlerde yaşadıkları tüm zorluklara rağmen vazgeçmeyerek başarı hikayelerini anlattık. Biz bu projenin başlangıçta 10 bölümün çekilip yayınlanması kararını almıştık. Fakat tüm bölümlerin çekimini bitirdik. Artık yayınlanmaya hazır. Bugün burada da lansmanımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi. Anıl, 9 güçlü kadına plaketlerini takdim etti. Sürpriz çekilişlerinde olduğu gece, şarkılar eşliğinde son buldu.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

“Güçlü Kadın Hikayeleri” lansmanı gerçekleştirildi (5)“Güçlü Kadın Hikayeleri” lansmanı gerçekleştirildi (6)“Güçlü Kadın Hikayeleri” lansmanı gerçekleştirildi (4)“Güçlü Kadın Hikayeleri” lansmanı gerçekleştirildi (2) - Kopya“Güçlü Kadın Hikayeleri” lansmanı gerçekleştirildi (2)“Güçlü Kadın Hikayeleri” lansmanı gerçekleştirildi (1)“Güçlü Kadın Hikayeleri” lansmanı gerçekleştirildi (1) - Kopya

Editör: Rümeysa Şahin