Ankara Yüksek Öğretmen Okulu'nun 1966 mezunları 50. yıl kutlaması Uygulama Oteli'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da katıldı.
1966 yılında Ankara Yüksek Öğretmen Okulu'ndan mezun olan ve çeşitli mesleklere yönelen arkadaşlar 50. buluşmalarını Yalova'da gerçekleştirdiler. Uygulama Oteli'nde düzenlenen buluşmaya Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da katıldı. Böylesi özel bir buluşmaya davet edilmekten büyük bir onur duyduğunu vurgulayan Salman, bir birinden kopmadan 50 yıldır buluşmayı sürdüren sıkı dostları gördükçe imrendiğini de dile getirdi. Kendisini de Bursa Erkek Lisesi Mezunu olduğunu dile getiren Salman, "Bizlerde düzenlenen buluşmalarda dostlarımızla bir araya geliyoruz. Ancak sizin gibi bunu 50 yıldır sürdüren insanlara imrenmemek mümkün değil. Allah dostluğunuzu daim kılsın" dedi.
Ankara Yüksek Öğretmen Okulu mezunları adına söz alan Nükleer Mühendis Dr. Hasan Şahin ise, "Buluşmamıza katılma davetimizi geri çevirmeyen belediye başkanımız Vefa Salman'a teşekkür ediyorum. Kendini çalışmaları kadar ortaya koyduğu şahsiyeti ile de takdir ediyoruz. Bizler bir birinden kopmadan dostluk bağlarını sürdüren arkadaşlarız. Bu bağ bizler ölene kadar sürecek" dedi.
Buluşma toplantısına katıldığı için Nükleer Mühendis Dr. Hasan Şahin tarafından tüm mezunlar adına Yalova Belediye Başkanı vefa Salman'a bir teşekkür plaketi de verildi.

Ankara Yüksek Öğretmen Okulu'nun 1966 mezunları ardından yedikleri yemekle hasret giderip uzun uzun sohbet ettiler. 

Editör: TE Bilişim