Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, dünya çocuklarına armağan ettiği en güzel gün olan 23 Nisan’da çocuklar, ebeveynleri ile tüm günü, Yalova Belediyesi’nin yapmış olduğu birbirinden güzel etkinlerle geçirdi. Raif Dinçkök Kültür Merkezi önünde saat 14:00’da başlayan etkinlikler, 19:00’a kadar devam etti.

Şişme oyun parkurları ve geleneksel çocuk etkinlikleri ile dolu eğlencede; müzikli çocuk gösterileri ve yüz boyama etkinlikleri de gün boyu çocukların eğlencesine eğlence kattı.

Yalova Belediye 23 Nisan Rdkm Oyun Alan Eglence (4)Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, RDKM’de düzenlenen çocukların eğlencesine ortak oldu. İlk olarak RDKM Özgecan Salonu’nda miniklerin performanslarını sergilediği programa katılan Başkan Mehmet Gürel, ardından şişme oyun parkurlarını gezerek çocuklar ve ebeveynleri ile bir araya geldi. 

Yalova Belediye 23 Nisan Rdkm Oyun Alan Eglence (1)Çocukların Sevincine ve Coşkusuna Ortak Olduk

Yalova İl Genel Meclisi’nde Beton Santrali İşletme Ortaklığı Görüşüldü Yalova İl Genel Meclisi’nde Beton Santrali İşletme Ortaklığı Görüşüldü

Başkan Mehmet Gürel, etkinliklerle ilgili yaptığı konuşmasında; “Bu bayramı bize miras bırakan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnettarız. Yalova Belediyesi olarak bu özel günde çocuklarımızın doyasıya eğlenebilmeleri adına düzenlediğimiz etkinliklerle, onların sevincine ve coşkusuna ortak olduk. Bu mirası da en iyi şekilde koruyacağız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklar için çalışmaya devam edeceğiz. Bu uğurda şehit düşen kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun” dedi.

Yalova Belediye 23 Nisan Rdkm Oyun Alan Eglence (10)Yalova Belediye 23 Nisan Rdkm Oyun Alan Eglence (6)Yalova Belediye 23 Nisan Rdkm Oyun Alan Eglence (5)Yalova Belediye 23 Nisan Rdkm Oyun Alan Eglence (3)Yalova Belediye 23 Nisan Rdkm Oyun Alan Eglence (2)

Editör: Arda Yavuz