A.D.D  Yalova Şubesi olağan kongresinde yeni yönetim, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri ile genel merkez kongre delegeleri seçildi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği kongrede 2012 Yılından beri başkanlığı yürüten Orhan Koçal yeniden aday olmadı. Kongre öncesinde bir konuşma yapan Koçal, "Hiç birimizin Atatürkçü düşünceye ve derneğimize hizmet etmek için adımızın önüne gelecek  bir sıfata ihtiyacımız yok, hepimiz sanki bu derneğin başkanı gibi, yönetim kurulu üyesi gibi çalışmaya ve destek olmaya devam edeceğiz, bu bir vatandaşlık görevidir" dedi.

Ardından tek liste ile yapılan seçimde ADD Yalova Şubesi Başkanlığı görevine Tunç Bulan seçildi. Yönetimde ise şu isimler yer aldı; Gülsen Büker, Aysel Sansar, Elif Tanıl Kaş, Şenol Karademir, Uğur Sarısoy, Sipahi Dinçer.

Seçim sonrasında ADD üyelerine hitap eden Bulan ise şu şekilde konuştu; "Geldiğimiz görevin bilincindeyiz. İçinde bulunduğumuz ülke şartlarında Atatürkçü düşünceye her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğunu belirten Tunç Bulan  “Bu düşünce ile hizmet etmiş geçmiş tüm yönetici ve tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz"

Editör: TE Bilişim