Belediye tarafından yaptırılacak olan Hersek Muhtarlık Evi temel atma töreni, 27 Nisan 2012 Cuma günü sat 15.00’te Hersek Mahallesi’nde gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, tüm vatandaşları temel atma törenine davet etti.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın ‘Her ay bir açılış’ hedefi aksamadan devam ediyor. Altınova Belediyesi, bu ay da önemli bir hizmetin temelini atacak.

2 katlı olacak

Altınova Belediyesi tarafından projelendirilen Hersek Muhtarlık Projesi, 290 metrekare 2 katlı betonarme olacak olan yeni muhtarlık binası, ahşap ve payandalarla beslenerek eski Osmanlı tarzında yapılacak. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Hersek Mahallesi’nin tarihi dokusuna önem verdiklerini ve koruyacaklarını dile getirdi.

Teknik Özellikleri

Zemin kat 140 metrekare, 1. Katı 150 metrekare olmak üzere yaklaşık 290 metrekarelik alana sahip 2 katlı Kolaybet Hersek Muhtarlık Binasının zemin katında muhtarlık, berber ve kafeterya bulunmakta. 1. katında ise kafeteryanın devamı var. Safranbolu Evi tarzında Hersek imajını bütünleştiren cepheler tasarlandı. 


Editör: TE Bilişim