Müftü Üskülüplü’den Başkan Koçal’a Ziyaret

Yalova Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Koçal’a Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2014 Yılı takvimlerinden takdim eden Müftü Üskülüplü, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a adaylığının hayırlı olmasını diledi. Başkan Koçal, İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü’ye Yalova Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  

“Eğitime Yatırım Geleceğe Yatırımdır”

Yalova Koleji Müdürü Ali Çankaya ve Müdür Yardımcısı Murat Erbakış, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’ı ziyaret ederek Türkiye geneli yapılacak olan Liselerarası Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Yalova’nın da yer alacağını belirterek organizasyon hakkında detaylı bilgiler verdiler.

Yalova Koleji Okul Aile Birliği üyelerinin de yer aldığı ziyarette ‘Saklamıyorum Paylaşıyorum’ projesi kapsamında veliler tarafından yapılan çalışma anlatıldı ve yöneticiler bu önemli hizmetten dolayı Başkan Koçal’a teşekkür ettiler.

Tüm okullara ve öğrencilere yönelik birçok hizmet yapıldığını ifade eden Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal; “Beni en çok heyecanlandıran projeler çocuklarımıza ve eğitime yönelik yapılan çalışmalardır. Geleceğe yönelik yapılan bu hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu. 

“Paşakent Yatırımlarla Daha Güzel Olacak”

Kardelen İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Kurban ve Okul Aile Birliği yöneticisi Fatma Engin Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’ı ziyaret ederek okullara yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Kardelen İlköğretim Okulu’nun bulunduğu Paşakent Mahallesi’nin bir bütün olarak önemsendiğini ve burada önemli hizmetlerin planlandığını ifade eden Başkan Koçal, bölgeye yapılacak yeni projelerle ilgili bilgiler verdi. 

Editör: TE Bilişim