Yalova’da çalışmalarını sürdüren Bayan Güreş Milli Takımı, Afrin’de süren Zeytin Dalı Operasyon’una katılan Mehmetçiklere destek verdi. Operasyonda şehit olan askerlerimiz için dualar eden bayan güreşçiler, “Yanınızdayız” mesajı verdiler.
  Bayan Güreş Milli Takımı 15-16 Şubat’ta İsveç’te yapılacak Griffing Turnuvası için Yalova’da kamp yapan Bayan Güreş Milli Takımı Afrin’de süren Zeytin Dalı Operasyonu’na destek vermek için bir program gerçekleştirdi. Bayan Güreş Milli Takım Teknik Direktörü Efraim Kahraman, Milli bayan güreşçiler, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Kaplan ve eski milli güreşçilerin de desteklediği programda operasyonda şehit düşen askerlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu. Duayı ise Yalova Müftüsü Turgut Açari okudu. Hep birlikte ellerini açan güreşçiler askerlerimizin zafer kazanması için dualar ettiler.
  Mehmetçiğin her zaman yanında olmayı sürdüreceklerini belirten, Bayan Güreş Milli Takım Teknik Direktörü Efraim Kahraman, “Afrin’de mücadele eden kahraman Mehmetçiğe destek veriyoruz. Devletimizin ve askerimizin yanındayız” dedi.
  Milli Güreşçi Evin Demirhan ise, “Bugün Afrin’de şehit olan askerlerimizi anmak için bir araya geldik. Kahraman ordumuza ve askerlerimize destek veriyoruz. Bizde vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için mücadele ediyoruz. Bunun nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliyoruz. Tüm şehitlerimizin ailelerine başsağlığı, gazilere acil şifalar diliyoruz. Askerlerimizin de Allah yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.  
Milli Güreşçilerden Yasemin Adar da Afrin’deki operasyonda şehit olan askerlere Allahtan rahmet acılı ailelerine ise başsağlığı dilediğini belirterek, “Afrin’de ki operasyonda görev yapan Mehmetçiklerimizi buradan destekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim