Yalova Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı 5 Ekim Pazartesi günü önemli maddelerin bulunduğu yoğun bir gündemle başlayacak. Meclis 13 milyon TL'ye mal olması beklenen Barış Manço Açıkhava Tiyatrosu'nun kapatılmasına yönelik komisyon raporunun da aralarında bulunduğu bir çok konuyu görüşecek. 
Yalova Belediye Meclisi Ekim Ayı Oturumların gündemi belirlendi. 5 Ekim Pazartesi Günü Saat 15.00'te Belediye Meclis Toplantı salonunda belediye Başkanı Vefa Salman Başkanlığında toplanacak olan Belediye Meclisinin gündemi şöyle:
Açılış, yoklama, bir önceki Meclis Toplantısı’na ait kararların okunması.
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne ait konuların görüşülmesi. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne ait konuların görüşülmesi. 2016 Yılı Performans Programı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi. İlimiz Merkez İlçe Süleymanbey Mahallesi’nde bulunan Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu (Amfi Tiyatro) ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi. Mülkiyeti belediyemize ait Adnan Menderes Mahallesi Ada 880, Parsel 10 sayılı taşınmazın, ihale edilerek 3 yıldan fazla süre ile kiralanması ile ilgili İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi. Belediyemiz ile Arjantin Cumhuriyeti La Plata Belediyesi arasında kardeşşehir ilişkilerinin kurulması ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi.Türk Dünyası Belediyeler Birliği üyeliğimiz konusu ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi. Derece değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi. Toplu taşıma hatlarında yeni durak açılması ve hatların buna göre değerlendirilmesi ile ilgili Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi. İsim Verme Komisyonu Kararları’nın görüşülmesi. İmar Komisyonu Kararları’nın görüşülmesi. Dilek ve Temenniler. Kapanış.
Editör: TE Bilişim