Siyasi parti gruplarının katılımı, engelliler ve ailelerin yoğun ilgisi ile karşılanan yılbaşı partisinde, henüz birinci yılını yeni tamamlayan derneğin etkinliğine katılım yoğundu.

Çekilişler, canlı müzik ve ikramlarla güzel anlar yaşayan engelliler ve aileleri, mutluluk ve coşkuyla yeni yılı kutlamanın sevincini yaşadılar. Hediye çekilişinde kazananlar sevinirken, kaybedenler bir anlık burukluk yaşadıysa da canlı müzik başladığında müziğin coşkusu ile burukluklar silindi ve eğlence doruğa çıktı.

Törende, Bived’e kuruluşundan bu yana katkıda bulunan kişi ve kurumlara ödüller verildi. Ytso’nun katkılarıyla gerçekleşen yılbaşı partisinde ytso Başkanı  Celal Özel’e teşekkür plaketi veren Ergül Dağcı yaptığı açıklamada; “Bize bu muhteşem organizasyonu yapan ve bu güzel günü yaşamamıza vesile olan yTSO’YA  çok teşekkür ediyoruz. Engelliler konusunda toplumumuzda duyarlılık gösteren kurumlarımızın sayısı bir elin parmakları kadar azdır.

YTSO Başkanı Celal Özel bu ender insanlardan biridir. Kendisinin nezdinde tüm Yalova Sanayi ve Ticaret Odasına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve Bived B
aşkanı olarak bu plaketi kendilerine takdim etmekten şeref duyuyoruz” derken partiye katılan siyasi partilere teşekkür etti. Bived Başkanı Ergül Dağcı, “Herkesin yeni yılını kutluyor ve tüm Türkiye’ ye engelsiz bir yıl diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Engellilerin ve ailelerinin mutlu bir gün geçirdiği etkinlikte sanatçı Aliço da sahne aldı.
Editör: TE Bilişim