Kardeş şehirler projesi kapsamında Yalova Belediyesi ve Yalova Barosu işbirliğiyle düzenlenen programa katılmak için ilimize gelen Bulgaristanlı temsilciler, misafirperverlikten dolayı Belediye Başkanı Koçal ile Yalova Barosu Başkan Yardımcısı Sarısoy’a teşekkür ettiler. Ziyarette; Yalova Barosu Başkan Yardımcısı Murat Sarısoy, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi(HÖH) Milletvekili Arif Aguş, Smolyan İl Savcısı Daniela Blagoeva Angelova ve misafir avukatlar ile Yalova Belediyesi Balkan Ajansı Sorumlusu Lütfi Özgür hazır bulundu.

Smolyan’dan gelen heyeti Yalova’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; “Yalova’da gerçekleştirilen çalışmanın verilmli olmasını diliyorum. Umarım mutlu olarak ilimizden ayrılırsınız” diye konuştu. Yalova’nın coğrafi ve ekonomik yapısı hakkında bilgiler veren Başkan Koçal, Yalova Belediyesi’nin Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yapacağı Göç Müzesi ile ilgili tanıtım yaptı. Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, kardeş şehir Smolyan’ı temsil eden tasarımların da müzede yer alacağını ifade etti. Göç Müzesi projesinden dolayı heyecanlandıklarını söyleyen ziyaretçiler, çalışmadan dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretin sonunda Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal ilimizi tanıtan hediyeleri ziyaretçilere takdim ederken, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi(HÖH) Milletvekili Arif Aguş ile Smolyan İl Savcısı Daniela Blagoeva Angelova yöresel hediyelerini Başkan Koçal’a sundular.

Editör: TE Bilişim