Sinop Ayancık Çerkes Kültür ve Yardımlaşma Derneği  (AYÇED) tarafından organize edilen "Çerkes Şenliği", Ayancık Ömerdüz Köyü meydanında geniş ve coşkulu bir katılımla gerçekleşti. Bu yıl ikincisi düzenlenen Ayancık Çerkes Şenliği’nde konuk ekip olarak izleyicilerin karşısına çıkan Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği folklor ekibi, başarılı performansıyla şenliği renklendirdi.

    Ayancık ilçesi Ömerdüz Köyü’nde 15 Temmuz Pazar günü düzenlenen ve değişik illerden gelen Çerkesler’i buluşturan şenlik renkli görüntülere sahne oldu. Ayancık Çerkes Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından gerçekleştirilen  Çerkes Şenliği'nde şenliğe katılan Çerkesler; yarışmalar, çekilişler ve hareketli Kafkas Danslarıyla muhteşem bir organizasyonda kaynaşma imkanı buldular.

   Şenliğe tek konuk  ekip olarak katılan Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği ekibi folklorcuları, başarılı bir organizasyona daha imza atmanın gururunu yaşarken, Ayancık Çerkes Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Dernek Başkanı Murat Erdoğan'a katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Editör: TE Bilişim