Yaklaşık 200 kursiyerin sertifika aldığı törende hazırlanan gösteriler de büyük ilgi gördü.

Açıldığı günden beri ilçede birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde yıl sonu coşkusu yaşandı. Merkezin konferans salonunda yapılan yılsonu kutlama törenine Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ ve eşi Songül Dağ’ın yanı sıra Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürü Alaattin Tunçbilek ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan ÇKM Müdürü Tamer Balkaş, Ulu Önder Atatürk’ün önem verdiği spor ile kültürel faaliyetleri başarılı bir şekilde yürüttüklerini söyledi. Balkaş ayrıca, kültür merkezinin ilçeye kazandırılmasında büyük emeği olan Başkan Dağ’a teşekkür etti.

Etkinlikler Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı’nın gösterileriyle başladı. Ardından ÇKM Tiyatro Grubu’nun hazırladığı ‘Ispanaklı Yumurta’ isimli gösterisi sahnelendi. Başkan Dağ ile izleyicileri kahkahaya boğan oyun büyük alkış aldı. Türk Sanat ve Türk Halk Müziği konserlerinin de verildiği programın ardından Başkan Dağ eğitmenlere yılsonu nedeniyle sertifika ve belgelerini verdi.

İlçeye böyle bir merkezi kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını ve bunun meyvelerini en iyi şekilde aldıklarını söyleyen Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, bu programla yeni bir kültür merkezine de ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Başkan Dağ, “Bu kültür merkezini yaparken kafamızdaki fikirler başkaydı. İçerisini doldurabilmemiz için ufak bir salon yapalım, boş görünmesin dedik. Görüyoruz ki artık bu da yetmiyor. Çiftlikköy’e daha büyük salon yakışır. Önümüzdeki yıl farklı bir konseptle birlikte olacağız” dedi.

Ardından Başkan Dağ ve ilçe sakinleri yılsonu ile kültür merkezinin 2’inci yılı nedeniyle hazırlanan pastayı kesti.

 

 

Editör: TE Bilişim