Yalova’nın tanınan tiyatro oyuncularının görev aldığı ekipte oyuncuların açıklamaları da dikkat çekiyor. “Yalova’da Yalova için varız.” şeklinde konuşan Özel Yalova Şehir Tiyatrosu Genel Koordinatörü Emre Karaoğlu, “Yalova’ya tiyatro konusunda yeni bir soluk katacağımıza yürekten inanıyoruz. Çıktığımız bu yolda Yalovalı tiyatro severlerin desteklerini de yanımızda hissetmekten büyük mutluluk duyacağız.” şeklinde konuştu. Depo’nun yönetmeni Cem Teker ise, “Yalova’daki tiyatro ekiplerinin ne kadar güzel işler yaptığını hep birlikte görüyoruz. Biz de bu yolda Yalova’ya güzel anılar bırakmak gayesindeyiz. Ekibimizi oluşturduk ve kısa zamanda sahneye çıkarak seyircilerimize kavuşmak için dakika sayar haldeyiz. Depo’yu sahneledikten sonra daha çeşitli projelerle seyircilerimizin karşısında olacağımızdan ve seyircilerimizi şaşırtacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi. Depo’nun yazarı Cihad Keskin de “Hiçbir şekilde kişi ayrımı gözetmeksizin bir ekip oluşturduk. Ekibin içerisinde yer alan herkes aldığı görevi sonuna kadar yerine getirmek için gayret gösteriyor. Depo’yu sahneye taşıdıktan sonra çok farklı projelerle gündemde kalmaya ve yaptığımız işi ne kadar önemsediğimizi göstermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Depo’da oyuncu olarak, Buğrahan Haydaroğlu, Burcu Teker, Ege Tömen, Feyza Nur Keskin ve Özlem Aytül Meydan’ın yanında Özel Yalova Şehir Tiyatrosu Genel Koordinatörü Emre Karaoğlu, oyunun yönetmeni Cem Teker ve oyunun yazarı Cihad Keskin de görev alacak.

20 Haziran’daki oyuna tüm Yalovalılar’ı beklediklerini belirten oyuncular “Yaza kahkahayla merhaba demek isteyen herkesi oyunumuza çağırıyoruz. Unutmayın, depoyu doldurmazsanız yolda kalırsınız.” dedi. Depo, 20 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de Yalova Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde. 

Editör: TE Bilişim