Gelin başında moda olan modellerin yanı sıra; Salon ESA gelinliğinize uygun özel tasarım saç modelleri ile de ilklerin adresi olmaya devam ediyor.

 

Yalova'da kuaför sektörünün önde gelen isimlerinden olan Salon ESA sahibi Atakan Şentürk, “Her gelinin hayallerine ait bir model mutlaka vardır. Gelin başı yapma konusundaki tecrübemizle beraber, sunduğumuz güler yüzlü ve kaliteli hizmeti daha önceki pek çok gelin gibi denemek isteyen gelin adaylarına yalnızca bize hayallerindeki gelin başını tarif etmeleri kalıyor. Bütün gelinler en güzel gelin olmak ister. Bizlerde buradan hareketle onlara yakışacak, gelinliklerine uygun olarak hayallerindeki modelleri tasarlıyoruz. Salon ESA olarak her zaman ilklerin adresi olmayı hedef edindik. Bu doğrultuda da çalışmalarımızı yürütüyoruz.”dedi.

2012 gelin saçları hakkında bilgi veren Şentürk, “Gelin saç modelleri 2012 yılında çok şık ve havalı. Saçlar görüntümüzü ve havamızı tamamen değiştiren, en önemli güzellik unsuru. Önemli olan yüz şekline göre doğru saç modelini seçmek. Gelin saçını sadece yüz şekline veya sadece gelinliğin modeline göre düşünmekte yanlış olur. Biz gelin saçını gelinin yüz şeklini, gelinliğini, duvağının uzunluğunu ve hatta damadın boyunu göz önünde bulundurarak düşünüyoruz. Hayallerindeki gelin olmak isteyen herkesi Gazi Paşa Caddesi üzerinde bulunan salonumuza bekliyoruz. Detaylı bilgi almak isteyenlere bizlere 226 814 96 00 Nolu telefonumuzdan da ulaşabilirler.”dedi.

Editör: TE Bilişim