İl Özel İdaresi 2017 yılı sathi asfalt yol kaplama çalışmalarının startını Samanlı Köyünden verdi. İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, "Köylerimizde bozuk yol kalmayana kadar çalışmalarımıza ara vermeyeceğiz" dedi.
İl Özel İdaresi köylere hizmet götürmeyi sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında köylerde ulaşımın daha rahat ve hızlı sağlanması amacıyla yol yapımlarına ağırlık veriliyor. 2017 yılında da önemli miktarda yolun asfaltlanmasını hedefleyen İl Özel İdaresi 2017 yılı sathi asfalt yol kaplama çalışmalarının startını ise Samanlı Köyünden verdi. İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selim Karahan'ın da katılımı ile başlatılan yol asfaltlama çalışmasında köy muhtarları da hazır bulundu. İl Özel İdaresi imkanları ile sürdürülecek olan çalışma hakkında bilgi veren İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, "İlk etapta 47 kilometre sathi asfalt yol kaplaması yapılacak. Yetiştirebilirsek 34 kilometre daha yapacağız. Yani hedefimiz 81 kilometre yolu sathi asfaltla kaplamak. Bu gerçekten önemli bir miktar. Hedefimize ulaşmak adına durmadan çalışacağız. Bu çalışmalarda elbette ki en büyük desteği Yalova Valimiz Tuğba Yılmaz'dan ve milletvekilimiz Fikri Demirel'den görüyoruz. Onlara yürekten teşekkür ediyorum. İl Genel Meclisi üyelerimize de teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Zira onlarda söz konusu hizmet olduğunda siyasi parti ayrımını bir araya koyup tam bir birliktelik sağlıyorlar" dedi.
İlk etapta Samanlı Köyünden başlatılan bu çalışma, Şenköy ve Hacımehmet Köyleriyle devam edecek. Astar asfaltlama çalışmasını sathi asfalt işlemi takip edecek.

Editör: TE Bilişim