Kadıköy Belediyesi beldede yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, "Bozuk yol kalmayana kadar çalışmalar durmayacak" dedi. 
Kadıköy'de yol bakım, onarım ve yapım çalışmaları devam ediyor. Buna bağlı olarak Kadıköy Belediyesi imkanlarıyla Özden Mahallesi Beyazıt Caddesi'nde asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Çalışmaları Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin'de bizzat takip etti. Yol yapımına önem verdiklerini vurgulayan Şahin, "Yolun olmadığı noktalarda modern bir yaşamdan söz edilemez. Yani yol bir yere medeniyetin götürülmesindeki en temel unsurdur. Bizde bu anlayıştan yola çıkarak beldemizde yol konusunu birinci öncelik kabul ettik. Beldemizde bozuk yol kalmayana kadar çalışmalarımız sürecek. Halkımızın ayağına çamur değmeyen bir belde olmak istiyoruz" diye konuştu. 
Yapılan yol çalışmalarını takdir ettiklerini vurgulayan vatandaşlar ise, "Belediyemiz göreve geldiği günden beri neredeyse beldede yol çalışması yapılmayan yer bırakmadı. Beldemizin yolları, cadde ve sokakları her geçen gün daha güzelleşip modernize ediliyor. Bu çalışmaların başında durarak kesintiye uğramamasını sağlayan Kadıköy Belediye Başkanımız Mehmet Şahin'e çok teşekkür ediyoruz" diye konuştular. 
.
Editör: TE Bilişim