Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan Çok Amaçlı Salon'da sona gelindi. Salonun bahar aylarında hizmete girmesi hedefleniyor.
Kadıköy Belediyesi beldede en çok ihtiyaç duyulan hizmetlerden birisini daha halkın kullanımına açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Beldede gerçekleşen düğünlerin yanısıra, diğer etkinliklere de ev sahipliği yapacak olan çok amaçlı salon tamamlanma aşamasına geldi. Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan salon sayesinde Kadıköylüler il merkezi başta olmak üzere diğer ilçelere gitme zahmetinden de kurtarılmış olacaklar. Çalışmaları yerinde inceleyerek belediye yetkililerinden bilgi alan Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, "Bu salon beldemizin en büyük ihtiyaçlarından birisiydi. Seçim çalışmalarım sırasında beldeye bir salon kazandıracağımın da sözünü vermiştim. Bugün salonu tamamlamak üzereyiz. Bahar aylarında vatandaşlarımız artık düğün, nişan ve diğer etkinliklerini burada yapabilecekler. Halkımızı başka yerlere gitme zahmetinden kurtarıyoruz" dedi.
Kadıköylüler ise belediye başkanı Şahin'e teşekkür ederek, "Bugüne kadar özellikle kış günlerinde düğünlerimizi yapmak için başka yerlere gitmek zorunda kalıyorduk. Bu salon tamamlandığında artık tüm düğünlerimizi kendi beldemizde yapmaya başlayacağız. Verdiği sözü tuttuğu için belediye başkanımıza teşekkür ederiz" dediler. 

Editör: TE Bilişim