Yalova Baro Başkanı Hakan Gergeroğlu'nu makamında ziyaret eden Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Anıl ve yönetim kurulu üyeleri, kadına şiddet ve küçük yaşta yapılan evlilikler konusunda görüş alışverişinde bulundular.
Yalova Baro Başkanı Hakan Gergeroğlu, Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Anıl ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti. Gergeroğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kadın Meclisi tarafından yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini söyledi. Ziyaretten temel konuyu ise kadına yönelik şiddet olayları ve halk arasında, "Çocuk Gelinler" olarak adlandırılan küçük yaşta evlilik olayları oluşturdu. Konuklarına Yalova'da kadına yönelik şiddet olayları ile küçük yaşta evlilik olayları hakkında istatistiki bilgiler sunan  Yalova Baro Başkanı Hakan Gergeroğlu Kadın Meclisi tarafından geliştirilen, "Çocuk Gelinlere Hayır" projesine de destek verdiğini dile getirdi. Baro Yönetim kurulu üyesi olan avukat Elif Turnacı Çavuş ise Yalova Barosu olarak kadın ve çocuklara yönelik gerçekleştirdikleri çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 Ziyaretin son derece verimli geçtiğini vurgulayan Yalova Kadın Meclisi Başkanı Nurten Anıl ise, "Dostane yapılmış bir ziyaret sonrasında güzel projeler ortaya çıktı. Sevdiğimiz ve saydığımız arkadaşlarımızı ziyaret etmenin mutluluğu ile çeşitli konularda karşılıklı olarak desteklerimizi sürdürme kararı aldık . Güzel sohbetleri ve ayırdıkları zaman için sayın Gergeroğlu'na ve sayın Çavuş'a  çok teşekkür ederiz . Önümüzdeki kapasite geliştirme programını Yalova barosu toplantı salonunda gerçekleştireceğiz  Katılan kadınlarımız da baronun çalışmaları hakkında ayrıntılıları öğrenebilecekler" dedi. 

Editör: TE Bilişim