AKP Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Dörtyol’daki trafik çilesine son veren ve geçtiğimiz hafta geçişlerin başladığı Tonami Köprülü kavşağının trafiğe açılmasının haklı sevincini yaşadıklarını belirterek “Yalovamıza hayırlı olsun” dedi.
Proje maliyetinin 17 milyon 863 bin Lira’yı bulduğunu belirten AKP Yalova milletvekili Fikri Demirel, “Yapım çalışması biten ve Atatürk Bulvarı’ndan itibaren Şehit Ömer Faydalı Caddesi önüne kadar uzanan 325 metre uzunluğundaki Tonami Köprülü Kavşağı’nın trafiğe açılmasının haklı sevincini yaşıyoruz. Proje kapsamında 400 metre sıcak asfalt dökümü yapılmıştır. Proje maliyeti 17 milyon 863 bin lira olan köprülü kavşağın uzunluğu; 397metre, genişliği de 9 metredir. Köprü üzerinde her yöne iki gidiş iki geliş şerit mevcuttur.
Yalova’dan Kocaeli ve Bursa istikametlerine il içi trafiği etkilemeden araç geçişini sağlayacak olan Tonami Köprülü Kavşağı Yalova’nın ulaşımına rahat bir nefes aldıracaktır. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan köprülü kavşak yapılacak yatırımların sadece bir tanesi olup  köklü çözümlerin üretiminin devam edeceğinden vatandaşlarımızın hiç şüphesi olmasın. Türkiye’nin gerçekleştirdiği başarılı projelerin başında ulaşım alanında gerçekleştirilen yatırımların payı tartışılmazdır.Ak Parti iktidarları süresince Türkiye’yi geleceğe taşıyan, çağ atlatan projelere imza atıldığını unutmamalıyız.
Köprülü kavşak projesinin yapımını üstlenen ve belirlenen ihale teslim tarihinden önce araç geçişine hazırlayan YAFA İnşaat yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.Yalovamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Editör: TE Bilişim