Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri Yalova’daki kahvehanelerde yaptığı denetimlerde kumar oynandığını tespit etti.

Ekipler ilk olarak Gazi Paşa Caddesi’nde umuma açık ruhsatsız olarak faaliyet gösteren bir işyerinde yapılan kontrolde, ayrı bir bölmede bir masada 3 şahsın kağıt oyununu parasına oynadıkları, masa üzerinde 40 adet değişik renkli markanın, 64 adet oyun kağıdının bin lira para olduğunu ve kumar oynandığını tespit etti. Kumar oyununu oynayan şahıslara Kabahatler Kanununun 34. maddesine göre “Kumar Oynamak” suçundan idari işlem yapıldı. İşyeri sorumlusu şüpheli H.A. isimli şahsa da “Kumar Oynanması İçin Yer Ve İmkân Sağlama” suçundan işlem yapıldı.

Ekipler ayrıca Rüstem Paşa Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir kahvehanede yaptığı kontrollerde de bir masada bulunan 4 şahsın okey oyununu parasına oynadıklarını tespit etti. Kumar oynayan şahıslara Kabahatler Kanununun 34. maddesine göre “Kumar Oynamak” suçundan idari işlem yapıldı. İşyeri sorumlusu şüpheli A.C. isimli şahsa da “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama” suçundan gerekli adli ve idari işlemler yaptı.

 

Editör: TE Bilişim