Yalova’da, güzellik ve sağlıklı yaşam merkezinin açılış törenine katılan manken Özge Ulusoy'a ilgi büyük oldu.
İşletmeciliğini, Aslı Şimşek’in yaptığı güzellik ve sağlıklı yaşam merkezi Yalova'da manken Özge Ulusoy'un da katıldığı tören ile hizmete girdi. Açılış törenine, Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Belediye Başkan Vekili Jülide Güner, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel,  CHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Ertan Şener, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan ile çok sayıda davetli katıldı.  Merkezin açılış kurdelesini ise protokol mensuplarıyla birlikte manken Özge Ulusoy kesti.
Açılış töreninde, Özge Ulusoy ile fotoğraf çektirmek isteyen davetliler, adeta birbirleriyle yarıştı. Ulusoy, gördüğü ilgi karşısında çok duygulandığını söyledi.
İşletmenin hizmetleri hakkında bilgi veren İşletmeci Aslı Şimşek ise, epilasyon, iğneli epilasyon, radyo frekans ultrasonik yağ yakma, powerplate bölgesel zayıflama, aqua yeni nesil cilt bakını, klasik cilt bakımı ve kalıcı makyaj teknikleri ve uzman ekipleriyle birlikte Yalovalı bay ve bayanlara hizmet vereceklerini anlatarak, “Daha sağlıklı bir yaşam için Yalova'da hizmete açılan Dr. Cleanse Güzellik ve Sağlıklı Yaşam Merkezimiz cilt problemlerinin çözümünü sunarak dermakozmetik ürünlerle medikal cilt bakımları, Yalova'da bir ilk olan ve sadece Dr. Cleansenin getirmiş olduğu Soprano ICE Buz Lazer ile acısız ağrısız lazer epilasyon işlemi, fazla kilolardan kişiyi kısa sürede kurtarabilmek adına kombin cihazlarla zayıflama yöntemleri için Erciş halkına hizmet vermeye başladık. Sağlık hizmeti vermek suretiyle getirmiş olduğumuz tüm cihazların sağlık açısından hiçbir risk yaratmayacağı tasdik edilmiş olup, kuruluşumuz tarafından oluşturulan uzman kadroyla insan sağlığına vermiş olduğumuz önemin de altını çizmekteyiz. Kurumsal bir merkez olabilmemiz adına başlattığımız şube projelerimiz devam etmekle beraber her gittiğimiz yere kalitemizi, dünyaca ünlü cihazlarımızı ve uzman kadromuzu taşımayı temenni ediyoruz. Hemşehrilerimizin bizi tercih etmelerinden de ayrıca kıvanç duyarız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim